Veelgestelde vragen

We zien staan vanaf €21,25, hoe kan ik voor die prijs reizen naar de luchthaven?
Dit is de vanaf prijs voor de dichtstbijzijnde luchthaven vanaf Arnhem, u regelt zelf uw gezelschap. Wij combineren geen mensen waardoor de prijs lager wordt. Reist u alleen betaalt u meer per persoon dan wanneer u met 6 personen reist.
Hebben jullie kinderzitjes?

Nee, wij zijn niet in bezit van kinderzitjes, u kinderen zijn gewend aan hun eigen kinderzitjes, dit zorgt ook voor een comfortabele reis. U kunt altijd uw eigen kinderzitje meenemen, bij een enkele reis kunt u het kinderzitje weer ophalen bij ons op de vestiging. Indien u een retour heeft geboekt dan dan nemen wij hem weer mee terug op de terugreis.

Kan ik telefonisch een taxi boeken naar de luchthaven?

Nee dit is helaas niet mogelijk, u bent namelijk zelf verantwoordelijk voor de gegevens die u invult. Telefonisch kan er een miscommunicatie ontstaan. U kunt gemakkelijk op onze website www.taxidannydeluxe.nl uw reis inboeken. Bij “bereken hier uw ritprijs” worden alle gegevens gevraagd die wij nodig hebben om uw reis in orde te maken.

Kan ik ook alleen opgehaald worden op de luchthaven?

Dat kan zeker, deze reis zal echter van tevoren moeten worden betaald.

Wachttarief!

Wij hanteren wachttarief wanneer wij langer moeten wachten. Wij zijn 1 uur na uw landingstijd aanwezig op Schiphol en of andere luchthavens. Als het goed is staat u dan al buiten en heeft u uw koffers. Moeten wij dan alsnog wachten zal dit €1,- per minuut zijn.

Houden jullie mijn vlucht in de gaten bij alleen ophalen op de luchthaven?

Jazeker, wij zijn pas 1 uur na landing aanwezig op de luchthaven. Indien u alleen handbagage heeft dan zijn wij eerder. Dit dient u van tevoren aangegeven te hebben

Kan ik pinnen in de taxi?

Dat kan, hiervoor wordt een bepaald percentage gerekend. Hoe hoger het bedrag des de meer het pin bedrag wordt. Er wordt geadviseerd om altijd contant te betalen. Zo bent u altijd het goedkoopste uit.

Meerdere adressen ophalen voor naar een luchthaven en of afzetten?

Jazeker dat kan, alleen per extra adres wordt er een ander tarief gehanteerd. Dit is afhankelijk van de afstand. Het is de tijd die we erin stoppen en de km’s die we maken. Het goedkoopste is altijd vanaf 1 adres.

Ontvang ik een bevestiging van mijn geboekte reis?

Jazeker! Eerst krijgt u een automatisch bericht, hier staan de gegevens op die u heeft ingevuld. Dan kijken wij het na, daarna krijgt u van ons nog een aparte bevestiging van uw reis.

Hebben jullie ook taxibusjes?

Jazeker! Wij hebben taxibusjes voor max 8 personen, 9 als je de chauffeur mee telt. Hiermee kunnen we je naar de luchthaven en of evenementen brengen.

Hoeveel bagage kan er in een auto?

Dit is echt afhankelijk van hoe groot de bagage is. Dit kan het beste overlegd worden via de mail d.m.v. foto’s en een goede beschrijving van de bagage.

Is het duurder als ik op bepaalde tijden reis?

Nee, naar de luchthavens betaalt u 1 vaste prijs. Echter wanneer wij een onverwachts een omleiding moeten nemen boven de 10 km, dan hanteren wij de km prijs per extra afgelegde km.

Vroegboek of Last minute?

We adviseren altijd vroegboek, hiermee bent u altijd goedkoper uit als last minute. Bij vroegboek hebben wij meer zekerheid en bieden daarom de hogere korting aan.

Hoelang van tevoren moet ik een taxi boeken?

Hoe eerder hoe beter, we moeten altijd eerst kijken naar de beschikbaarheid.

Rijden jullie naar alle luchthavens?

Zowel nationaal als internationaal

Hoeveel personen kunnen er mee rijden maximaal?

Per auto 4

Per bus 8

Hoelang van tevoren moeten wij op de luchthaven zijn?

Hiervoor kunt u het beste kijken op de pagina van de luchthaven.

Reistijd van Arnhem naar Schiphol zonder enige vertraging. Denk aan wegwerkzaamheden, files is ongeveer 1,5 uur rijden.

Reistijd van Arnhem naar Düsseldorf Airport is zonder enige vertraging 1,5 uur rijden.

Reistijd van Arnhem naar Eindhoven Airport is ongeveer 1 uur rijden zonder vertragingen.

Reistijd van Arnhem naar Weeze Airport is ongeveer 1 uur rijden zonder vertragingen.

Reistijd van Arnhem naar Rotterdam Airport is ongeveer 1,5 uur rijden zonder vertragingen.

Taxi Arnhem Danny brengt u al meer dan 20 jaar veilig, comfortabel en goedkoop van A naar B.