Taxi Arnhem GelreDome? Bel direct +31642732677

Taxi Arnhem GelreDome

Wedstrijd, concert of andere evenement in de GelreDome? Bij Taxi Danny Deluxe regelt u uw vervoer van en naar het GelreDome voor een scherpe prijs*. U wordt opgehaald in Arnhem of een andere locatie en wij brengen u veilig naar het Gelredome in Arnhem. Na het concert staat er een taxi klaar op het terrein van Gelredome om u en uw gezelschap weer zorgeloos en veilig thuis te brengen. Met Taxi Arnhem Danny Deluxe reist u voordelig naar alle top evenementen in het GelreDome.

Benieuwd het programma is? Bekijk dan de agenda van GelreDome

*Om een scherp tarief te kunnen garanderen vragen wij u om één opstap of afzet adres te gebruiken! Willen er meerdere mensen op verschillende locaties afgezet willen worden dan geldt hier een meerprijs voor. Bekijk hieronder onze voordelige tarieven van Arnhem e.o. Let op prijzen zijn bij vroegboek. Wees dus op tijd!

Taxi Arnhem GelreDome

GelreDome. Het grootste theater van Nederland

Ruim een miljoen mensen passeren ieder jaar de poorten van GelreDome. Het evenementencomplex is jaarlijks thuisbasis voor meer dan zestig grootschalige evenementen. Daarnaast worden ook veel vergaderingen en congressen in GelreDome georganiseerd.

Tientallen wereldsterren stonden al op de planken in GelreDome. Onder andere Madonna, Janet Jackson, U2, Backstreet Boys, Bruce Springsteen, Bon Jovi, Britney Spears, Spice Girls en Paul McCartney gaven spetterende shows. Ook Nederlandse topartiesten als Marco Borsato, Anouk, André Rieu en Frans Bauer voelen zich thuis in het grootste theater van Nederland en kozen GelreDome meerdere keren als decor voor hun shows.

De goede akoestiek van GelreDome wordt veroorzaakt door het materiaal waarmee de muren en de binnenzijde van het dak zijn bekleed. Kunststof met daarin gaatjes zorgt dat het geluid niet wordt weerkaatst, maar wordt opgenomen. Het dak kan 50 decibel geluid absorberen. Dat is bijna de helft van de hoeveelheid geluid die tijdens een concert wordt geproduceerd.

Tijdens een concert van een band als Metallica vloeit er in GelreDome gemiddeld 40.000 liter bier. Bij een voetbalwedstrijd is dat veel minder. Dan drinken de bezoekers samen 3.500 liter. Bij een gemiddeld evenement werken de bezoekers 3.200 kilo aan snacks en snoep naar binnen. Om iedereen te kunnen voorzien van een hapje en drankje zijn tijdens een concert 450 horecamedewerkers in touw en tijdens een voetbalwedstrijd 150.
Tijdens evenementen kan het erg druk zijn. Taxi Arnhem GelreDome brengt u dan eenvoudig tot aan de ingang en u hoeft zich geen zorgen te maken over een parkeerplaats.

Tarieven Taxi Arnhem GelreDome

Neem voor meer informatie neem contact op info@taxidannydeluxe.nl   Of bel direct naar +31642732677

Taxi Arnhem Danny brengt u al meer dan 20 jaar veilig, comfortabel en goedkoop van A naar B.