Groepsvervoer voordelig en luxe

Gezellig met z’n allen een avondje uit? Of gaan jullie misschien naar een leuk evenement? Laat u na een avond gezelligheid snel en veilig naar huis vervoeren door Taxi Danny. Wij bieden groepsvervoer geheel op maat van deur tot deur.

Meer dan alleen vervoer

Taxi Danny staat altijd voor de hoogste kwaliteit groepsvervoer in de regio. In de regio Arnhem zijn wij DE specialisten in groepsvervoer. Met onze luxe taxibussen worden u en uw medereisgenoten comfortabel en veilig vervoert.
Neemt u plaats wij regelen de rest vanaf hier.

Voor elk uitje of evenement

Het groepsvervoer van Taxi Danny is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld van en naar vrijgezellenfeestjes, evenementen, bedrijfsuitjes of restaurants.
Bij een gezellige avond hoort vaak ook een glaasje. Zo hoort dat ook natuurlijk. Na een spetterende avond zorgt Taxi Danny dat iedereen weer veilig thuis komt. Niemand hoeft dus de BOB te zijn.

Groepsvervoer of taxivervoer van en naar de luchthaven

Taxi Danny brengt u altijd voor het meest voordelig tarief naar de luchthaven. U weet bij Taxi Danny zeker dat u op tijd bent voor de vlucht. Maakt u zich geen zorgen over de koffers wij zorgen voor voldoende kofferruimte en wij zetten u pal voor de vertrekhal af.

Meest scherpe tarieven

Onze ritten- en tijdsplanner zorgt ervoor dat elke individuele rit correct en op tijd word uitgevoerd. Vanaf een groep  van 4 personen kunnen wij nog scherpere tarieven bieden.

Altijd snel en op elk gewenst moment

Door onze uitgebreide samenwerkingsverbanden met collega-taxibedrijven kan Taxi Danny altijd snel groepsvervoer aanbieden met 1 of meerdere taxibussen. Dus ook voor vervoer a la minute bent u bij ons zeker aan het juiste adres. U hoeft aan ons alleen het aantal personen door te geven en waar de reis naartoe gaat.

Wilt u ontspannen en in stijl met een groep naar locatie vervoerd worden? Kies dan voor Taxi Danny en profiteer vandaag nog van onze scherpe tarieven. Maak nu gebruik van TaxiDannyDeluxe!