DREAMFIELDS 2022 VOLGEBOEKT! Zowel heen als terug!

Mooiste festival op de mooiste locatie, Dreamfields

Op het recreatiegebied de Rhederlaag in Lathum word jaarlijks een van de mooiste buitenfeesten georganiseerd. Dreamfields heeft als absoluut hoogtepunt een maar liefst 15 minuten durende lasershow. Tijdens deze show wordt letterlijk alles uit kast gehaald om de feestgangers te vermaken op een ongekende wijze.

Dreamfields festival taxivervoer

Elk jaar weten ze weer een indrukwekkende line up te vormen van alleen de beste DJ’s. Het festival is vanaf het begin tot het einde een groot feest. Maar ook als u tussendoor even wilt uitblussen zijn er volop mogelijkheden. Van even rustig zitten aan de waterkant en genieten van de zonsondergang. Tot aan het even weer op kracht komen bij een van de vele eetgelegenheden. Overal is aan gedacht.

Wie rijdt er? Taxi Danny brengt ons!

Of u nu met een klein of groot gezelschap gaat Taxi Danny zorgt voor een veilige heen- en terugreis voor iedereen. Want een echt feest begint toch al bij de voorpret? Laat u daarom vervoeren door Taxi Danny en u hoeft zich u geen zorgen meer te maken over vervoer, parkeren en wie er rijdt. Door dichtbij de ingang uit te stappen en weer in te stappen word de reis nog makkelijker.

Speciale Dreamfields-tarieven

Voor actuele prijzen kunt u het beste contact opnemen telefonisch.  Voor dit festival gelden extra aantrekkelijke tarieven.

Zo rijd u vanaf station Arnhem naar het festival Dreamfields festival in Lathum voor maar €50 met 4 personen.

Onze taxibusjes hebben plaats voor 8 personen en voor maar €75,-  bent u op plaats van bestemming. Voor deze tarieven gaat u toch niet zelf met de auto?

Boek en reserveer tijdig

Wilt u er zeker van zijn dat u onbezorgd uw vervoer heeft geregeld? Boek dan van tevoren uw vervoer van een naar Dreamfields festival. U wordt comfortabel en vooral veilig opgehaald en weer thuisgebracht tegen de scherpste tarieven. U kunt dus volop genieten van het feest zelf.

Kies nu voor Taxi Danny Deluxe en profiteer vandaag nog van onze scherpe tarieven. Maak nu gebruik van TaxiDannyDeluxe