Decibel outdoor taxivervoer

Een van de beste jaarlijks terugkerende hardstyle outdoor feesten is Decibel. Een mooi feest en spektakel voor de ware fan. De beste DJ’s in dit genre betreden de arena te Beekse Bergen, Hilvarenbeek. En met het een beetje geluk is het een zonovergoten dag. Extra genieten dus.

Elk jaar weer een beleving

De organisatie van Decibel outdoor doet zoals elk jaar weer haar uiterste best om het grootser uit te pakken dan het voorgaande jaar. Een grote diversiteit aan podia zowel groot als kleiner zijn stuk voor stuk over-de-top aangekleed. Niet alleen de beste muziek en DJ’s passeren de revue, maar u word ook getrakteerd op de beste special effects. Dit samen maakt het tot een onvergetelijk evenement dat u beleefd moet hebben.

Veilig heen en terug Decibel Outdoor met Taxi Danny

Een feest als deze kan alleen maar compleet zijn als uzelf en uw vrienden veilig aan-en thuiskomen. Maak de dag onbezorgd en laat uw gezelschap snel en veilig wegbrengen en ophalen door Taxi Danny. Wat is er fijner dan op zo’n dag niet meer te hoeven denken aan het vervoer.

Groepsvervoer Taxi Danny

Wij kunnen uw gezelschap op halen bij een door u aan te geven opstapadres. Wij kunnen natuurlijk ook een aantal opstapplaatsen aandoen tegen een geringe toeslag totdat het gezelschap compleet is. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw reisgenoten op tijd arriveren op het feest. Zo hoeft u niets te missen van dit mooie feest.

Gereduceerd tarief Decibel Outdoor

Speciaal voor de mensen woonachtig in Arnhem hebben wij zeer scherpe en aantrekkelijke tarieven samengesteld zonder voorrijdkosten.
Bij 1 opstapadres
Enkele reis
Taxi ( 1 t/m 4 personen) €135,-
Taxibus ( 5 t/m 8 personen) €160,-

Retour
Taxi ( 1 t/m 4 personen) €260,-
Taxibus ( 5 t/m 8 personen) €310,-

Bent u woonachtig in Huissen, Velp, Rheden, Doorwerth, Heelsum, Schaarsbergen of in de omgeving Arnhem neem dan contact met ons op voor extra scherpe tarieven.

Boek en reserveer tijdig

Decibel is een zeer groot evenement. Wilt u er zeker van zijn dat u onbezorgd op het feest komt en ook weer veilig thuis reserveer dan tijdig uw vervoer. Dat is dan al geregeld.

Kies nu voor Taxi Danny Deluxe en profiteer vandaag nog van onze scherpe tarieven. Maak nu gebruik van TaxiDannyDeluxe