Let op!

Direct mailen op info@taxidannydeluxe.nl Of bel +31642732677 voor direct antwoord. U kunt nu ook ons gemakkelijk whatsappen voor een vrijblijvende offerte. Houd er rekening mee, onze ogen moeten op de weg blijven dus het kan even duren voordat we reageren!

Wilt u voor dezelfde dag nog een taxi boeken?
Neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op. Via ons contactformulier kunnen wij op zo’n korte termijn geen garantie geven dat we uw boeking op tijd kunnen verwerken. Zonder bevestiging van onze kant kunnen we niet garanderen dat uw taxi op tijd bij u is.

  • Locatie of adres invullen
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Plaatsnaam
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klik hier voor meest gestelde vragen

Alvast bedankt

Indien u een reservering wilt maken voor naar het vliegveld, vergeet dan niet bij uw retour uw vluchtnummer op te geven, hiermee kunnen wij uw vlucht in de gaten houden i.v.m vertraging of vervroeging. Ook hebben wij van minimaal 2 personen het mobiele telefoonnummer nodig, dit kunt u extra vermelden bij uw bericht.

 

Bedrijfsinformatie

Taxi Danny Deluxe / VOF

Heukelompad 24
6845 EM Arnhem

KVK: 60501235
BTW: 853938337B01
Bank: NL72 INGB 0006183444

Voor de scherpste prijzen voor een taxi Danny in Arnhem belt u Taxi Danny  Arnhem. Taxi Danny Deluxe biedt u verschillende diensten aan en voor ieder wat wils, neem contact met ons op en wij zorgen dat u comfortabel en veilig naar u bestemming gaat en nog goedkoop ook ! Taxi Danny is al 11 jaar bekend in de Regio Arnhem en vele zien hem als zijn privé chauffeur! Wie wil dat nou niet?

T: +31 642 732 677
E: info@taxidannydeluxe.nl