Direct een goedkope Taxi nodig? Bel: 0642732677

Taxi Danny Deluxe
4.8
Gebaseerd op 82 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Ontdek de voordelen van onze geoptimaliseerde chauffeursdiensten in Arnhem voor een comfortabele en betrouwbare rit.

 

Hoe werkt het?

Als u uw eigen auto wilt laten brengen of ophalen, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Taxi Danny Deluxe in Arnhem kunt u een chauffeur per uur of per dag huren, precies zoals u het wenst! Wij bieden een compleet pakket aan chauffeursdiensten. U kunt een privéchauffeur huren om in uw eigen auto te worden vervoerd, of u kunt ervoor kiezen om een auto met chauffeur bij ons te reserveren. Onze chauffeurs zijn keurig gekleed, spreken goed Nederlands en zijn goed getraind om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen, zowel nationaal als internationaal. Met 14 jaar ervaring bieden wij u een goede en betrouwbare service.

De minimale opdrachtduur is 2 uur. De prijs is op aanvraag en alleen op afspraak beschikbaar.

Waarom een privéchauffeur?

U vraagt zich misschien af waarom u een privéchauffeur nodig heeft. Vaak wordt een privéchauffeur ingehuurd bij zakelijke bijeenkomsten. Soms heeft u het te druk en kan de reistijd een storende factor zijn. U kunt niet rijden en tegelijkertijd werken. Omdat wij deze zorg uit handen willen nemen, kunt u ongestoord doorwerken terwijl uw privéchauffeur u vervoert in uw eigen voertuig of in een van onze luxe auto’s. Op deze manier komt u goed voorbereid aan op al uw afspraken.

Een privéchauffeur heeft nog meer voordelen, zoals:

  • Lage tarieven
  • Geen parkeerproblemen
  • Ongestoord verder werken tijdens uw reis
  • Goed voorbereid op uw werk
  • Geen zorgen over het verkeer
  • U stapt voor de deur uit
  • Uitgerust uw zakelijke relaties bezoeken
  • Keuze uit luxe auto’s

De chauffeur wacht op u. U hoeft alleen maar te bellen en wij zorgen ervoor dat u weer wordt opgehaald. De privéchauffeur zal altijd in de buurt zijn. U heeft dus ruime keuze waarom u zou moeten kiezen voor een privéchauffeur. U kunt een privéchauffeur inhuren voor de hele dag of voor dagdelen. Wij brengen u naar al uw bestemmingen met uw eigen auto of met een luxe auto van ons bedrijf!

Klik hier om contact met ons op te nemen.

 

Taxi Arnhem Chauffeursdiensten

Wat zeggen onze klanten?

Taxi Danny Deluxe
4.8
Gebaseerd op 82 beoordelingen
powered by Google
MarcoMarco
21:56 28 Mar 23
Onlangs gebruik gemaakt van Danny! 🚕Keurig volgens afspraak en zeer vriendelijk & gezellig!
André HofmanAndré Hofman
11:54 11 Dec 22
Aardige man die doet wat hij beloofd
Evert JongkindEvert Jongkind
17:04 13 Oct 22
Keurige ECHT een luxe taxi. Vorstelijk vervoer vanaf de voordeur thuis naar vliegveld Weeze. Een geriefelijk begin van je reis 🍀
Patricia RottePatricia Rotte
14:09 11 Oct 22
Ontzettend fijn en professioneel taxi bedrijf. Er werd snel gereageerd op de mail en er werden van te voren duidelijke afspraken gemaakt.Daarnaast is Danny een ontzettend gezellige vent. Wij hebben je nr in ieder geval opgeslagen.
BianconeriBianconeri
23:22 03 Oct 22
Bijna 3 maanden geleden alweer dat ik gebruik maakte van taxi Danny. Kwam netjes op tijd en bracht ons best snel naar dusseldorf airport voor een geringe prijs. Praat gezellig mee. Al met al een toffe peer die Danny!
teedeedubbeluteedeedubbelu
22:17 15 May 22
Nadat wij eerst een slechte ervaring hadden met een andere taxi bedrijf, heeft Danny ons uitstekend geholpen. De taxi rit zelf was professionel maar, toch gezellig. Persoonlijk kan ik dit bedrijf alleen maar aanraden.
js_loader

Taxi Arnhem Danny brengt u al meer dan 20 jaar veilig, comfortabel en goedkoop van A naar B.

Direct een goedkope Taxi nodig? Bel: 0642732677

Taxi Danny Deluxe
4.8
Gebaseerd op 82 beoordelingen
powered by Google
js_loader